Chatta med Vaffe?

Ja, visst är det sant det som alla snackar om! Den lille märkvärdige hunden Affe har nu skaffat sig msn (och därmed mail också) så det är bara att säga till här i bloggen eller maila om en tid som Affe och du kan slå er ner för en pratstund om allt mellan matkoppar och tuggben!

Mail-adress och msn:
[email protected] 

Ja, idag har Affe haft en ytterst trevlig dag med tusentals andra härliga hundar.
Först och främst mötte han tre whippetar (vars namn jag aldrig mins), Joshy (shiba), Åke (storpudel), Ida (dvärgschnauzer), Ted (dansk-svensk gårdshund) och Mynta (chihuahua-valp).
Dagen blev inte precis sämre av att han fick åka ut till "landet", alltså Waxholm hos vänner, där han fick träffa Boris (rottweiler), Kischa (blandras amerikansk staffordshire terrier och något annat), samt den lille Kirre (borderterrier som dagen till ära fyllde 5 år.
Grattis!

Nu vilar Affe i den svala trädgården, trött efter dagens alla påhitt. men imorgon ska han till "farmor och farfar" på Lidingö som även tar hand om honom 8-15 juni då familjen överger honom en vecka för utlandsresa till Samos.
15 Juni förresten, ja då är det ju såklart Affe´s födelsedag och trots att vi lär vara trötta resenärer kommer han bli uppvaktad med buller och bång på sin andra födelsedag (!).

Jag lovar att få med mig kameran så det blir lite foton från Lidingö imorgon, där brukar det, precis som hör, krylla av hundar. Hoppas de är lekfulla!

Tack för idag, självklart är avsändaren Affe men pga av sin analfabetism kan han ju inte skriva här.
Men, men...

/Affe med matte
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0